Jeg leverer grafisk design for næringsliv, organisasjoner og privatpersoner.

Typisk for min måte å jobbe på er at jeg lever meg inn i prosjektene og leverer med høy kvalitet. Når jeg trenger hjelp har jeg gode kolleger og et stort nettverk med dyktige leverandører som bidrar til å finne de riktige løsningene.

Fordelen med min måte å jobbe på er at du får en dedikert designer og rådgiver med på laget som kjenner deg og produktene dine og som kan bidra på flere nivåer. De fleste av mine kunder har jeg jobbet for gjennom en årrekke. Vi utvikler gjensidig tillit og jeg fakturerer i henhold til spesifisert timeliste eller avtalt pris. Dette gir gode resultater og kontroll på kostnadene.

Som medlem av GRAFILL (Norske Grafiske Designere og Illustratører) har jeg gjennomgått AMG-sertifisering, et kvalitetsstempel som representerer høy faglig kompetanse innen visuell kommunikasjon, i tillegg til kunnskap om metoder, regelverk og etiske retningslinjer som er viktig for profesjonell utøvelse av designfaget.

Art Center College of Design presentasjonsfilm

En videopresentasjon av Art Center College of Design, Pasadena, California

Jeg studerte grafisk design ved Art Center College of Design i USA, en legendarisk skole i Los Angeles som er kjent for profesjonalitet, perfeksjonisme og ekstremt arbeidspress på studentene.
«Learn to create – Influence – Change»

 

 

 

Noen referanser
RoomMate
Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening
Norges Kommunerevisorforbund
NST – Norsk Sveiseteknikk
Kimek
Aker Solutions
Gyldendal
Bodø kommune og Bodø Havn
Forsberg Law
Ingenia
Anette Stai
SeaBird Exploration
NSFs Faggruppe av Sykepleiere i Stomiomsorg (SiS)
Aaberg Eiendom
Keep It Forever